ŠIANDIEN - BLAIVYBĖS DIENA

Šią dieną siūloma praleisti visiškai blaiviai. Blaiviai ne tik fiziškai (be svaigalų, rūkalų, kvaišalų), bet ir energetiškai (be neigiamos informacijos, sklindančios iš žiniasklaidos, TV ir interneto, be streso, įtampos darbe) bei dvasiškai (Išminties raštų, įvairių Knygų, dvasinės literatūros skaitymas, laikas su Šeima, Meilė). Idealiausia šias dienas praleisti su Šeima, su Knyga, Gamtoje, medituojant, pasninkaujant.

Tikimės, kad tai taps gražia tradicija Lietuvoje. Kviečiame ne tik praleisti šias dienas blaiviai, bet ir dalintis Žinia apie blaivybės dienų buvimą, jų prasmę su Draugais. Būtų šaunu, jei ne tik pats praleisite šią dieną visiškai blaiviai, bet ir pasidalinsite aktualia informacija, straipsniais apie blaivybės naudą. Gražus šios dienos akcentas būtų pasidalinti Knygos, kurią paėmėte į rankas blaivybės dieną, ištraukomis. Taip pat laukiame rekomendacijų, kurias Knygas arba straipsnius, susijusias su blaivybe, rekomenduotumėte skaityti.


Kviečiame dalintis šių dienų įspūdžiais, vaizdais, įrašais facebook grupėje Blaivybės diena https://www.facebook.com/groups/blaivybesdiena/

Komentarų nėra: