2014-ųjų blaivybės dienos

Pradedant 2014-uosius - blaivybės metus - skelbiamos blaivybės dienos. Šias dienas siūloma praleisti visiškai blaiviai. Blaiviai ne tik fiziškai (be svaigalų, rūkalų, kvaišalų), bet ir energetiškai (be neigiamos informacijos, sklindančios iš žiniasklaidos, TV ir interneto, be streso, įtampos darbe) bei dvasiškai (Išminties raštų, įvairių Knygų, dvasinės literatūros skaitymas, laikas su Šeima, Meilė). Idealiausia šias dienas praleisti su Šeima, su Knyga, Gamtoje, medituojant, pasninkaujant. Tai tik keliasdešimt dienų per metus, pasistenkime jas praleisti idealiai ir maksimaliai prasmingai.

Tikimės, kad tai taps gražia tradicija Lietuvoje. Jei palaikote šią idėją, kviečiu ne tik praleisti šias dienas blaiviai, bet ir palaikyti šią naują tradiciją dalinantis Žinia apie blaivybės dienų buvimą, jų prasmę su Draugais. Dalinkimės šia atmintine su savo Draugais! Telydi Jus Dora ir Darna!

P.S. Atmintinė sudaryta, atsižvelgiant į Dangaus kūnų poveikį, įvairių Lietuvoje vyraujančių Tikėjimų ir pasaulėžiūrų praktikų, papročių ir tradicijų, svarbių Tautos Švenčių ir Gamtos virsmų įtaką Žmogaus kūnui, energetikai ir Dvasiai. Kviečiame dalintis šių dienų įspūdžiais, vaizdais, įrašais facebook grupėje Blaivybės diena https://www.facebook.com/groups/blaivybesdiena/

Komentarų nėra: