Meilės jėga ir svarba Žmogui

Puikybė (ego) yra vertinanti (save, kitus), todėl reikalaujanti, kažko besitikinti, kritikuojanti, besilyginanti (geresnis-blogesnis). Kuo daugiau puikybės, tuo mažiau Meilės. Puikybės Pasaulis labai sudėtingas, apipintas pasiteisinimais, įrodinėjimais, tobulybės siekimais, menkavertiškumu bei susireikšminimu, nuoskaudomis. Puikybę lydi įvairios baimės: kaip mane įvertins, ką apie mane pagalvos, baimė išsišokti, turėti kitokią nuomonę ir t.t. Per puikybę Žmonės yra valdomi. Mylintys yra laisvi, nepavergiami, nes bebaimiai. Jie neįsiskaudinantys. Todėl taip svarbu žyniams, kad Žmonės Meilės nepažintų. Todėl tiek visokių Meilės pakaitalų, perduodamų iš kartos į kartą ir palaikomų per taip vadinamą visuomenės nuomonę.

Nepatyrus tikros Meilės, dažnam gali pasirodyti šventvagiška priimti save tokį, koks esi ir gyventi pagal savo norus. Kas bus, jeigu visi pradės daryti, ką nori? – su išgąsčiu paklausia. Manau, tuomet bus rojus. Gyventi pagal savo norus nereiškia vartoti, įsigyti ką nori, o gyventi klausant širdies balso, pagal savo svajones. Žmonės pamiršo, kad Sielos jų – gerietės. Kai Siela sveika, darni ir joje energijos pusiausvyringos, kai ji myli, jai norisi, kad visiems būtų gera. Mylintis Žmogus yra paprastas, nuoširdus ir, kas šiuo metu svarbiausia, – veiklus. Jis suvokia bendruomenės, Tautos, Gamtos, Žemės svarbą ir savo nauda jam ne tokia būtina. Paklauskit mažamečių Vaikų, ypač iš darnesnių Šeimų, kokį Pasaulį, mūsų Žemę, Žmonių bendravimą jie norėtų matyti ir gausit atsakymą, koks būtų Pasaulis, jeigu vyktų pagal Žmonių norus. Deja, gana greitai Vaikams paaiškinama, kaip „iš tiesų reikia“.

Nauja civilizacija – Giminės sodybų Vaikai – ir bus toji, gyvenanti pagal Žmogaus dievišką paskirtį, kurianti su Meilės įkvėpimu ir polėkiu.

Žmogus, neturįs agresijos, savanaudiškumo, baimės ir dar daugelio vėliau įgautų neigiamų jausmų, spinduliuoja Meilės Šviesą. Toji Šviesa neregima, bet daug stipresnė už Saulės Šviesą. Jos energija gaivinanti. Kūrėjas parikiavo taip, kad Meilės Šviesą turi tik Žmogus. Tiktai Žmogus, tik jis vienintelis sušildyt viską sugeba. Štai kodėl visa, kas gyva, siekia jo Meilės.

Parengta pagal http://sventasodis.lt/metrastis/2015/zinycia-2014

Komentarų nėra: